Om mig

Vem är jag?

27 november, 2019
satu knape

Jag är en helt vanlig lantis, som är mitt i livet dvs snart 40. Jag bor på landet några mil utanför Linköping men är egentligen från Göteborg.
Bor med min man Jonas, ett par år äldre i ålder men hundratals år äldre i själen min farbror Jonas. Helt underbar människa med hjärta av guld och ögon att drunkna i. I vårt lilla torp, rött med vita knutar och alldeles massa konstiga rum, bor även katterna Franschi, Flisan, Fernandez, Nisse och så chihuahuan Sara inte att glömma.

Jag arbetar sen många år som frilansande fotograf, mina bilder hittar ni på www.fotografsatu.se och har ni hamnat här för ni googlat fotograf i Linköping och letar efter någon som kan hjälpa er med fotograferingar så följ länken ovan så hamnar ni rätt. Denna sida här kommer mest vara av privat natur.

Annars består livet mest av att hinna njuta av vänners sällskap, naturen, resor och nya upplevelser. Är extremt nyfiken och rastlös så försöker lära mig och se nya saker. Vilket har lett mig både från storstad till landsbygd, från charter till husvagn och från varma mackor med ost och skinka till veganism och sedan till paleo.

Kommer även skriva lite om en sjukdom jag har, Ulcerös Kolit. Den påverkar mig en del i sinne, mindre i kropp så länge jag äter rätt. Så mer fokus kommer vara vad jag gör för att hålla den i balans och hålla livet på topp trots motgångar.

Är en sökare, och letar alltid efter mening med livet och härliga upplevelser. Jag har väl insett att meningen med livet är att vara här och nu och njuta. Tror inte så mycket på mindfulness mm, utan tror att man skapar mycket av sina egna problem genom att tänka och grubbla för mycket, let that shit go!

Jag är en helt vanlig lantis, med helt vanliga problem. Däremot är jag en jäkel på att göra det bästa av det jag har och firar hellre för många gånger än missar hela festen.

Ha en fin dag!
/Satu

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lisa - Sockerrus 27 november, 2019 at 22:09

    Välkommen! ?

  • Leave a Reply