Okategoriserade

Tålamod

17 januari, 2020
© satu knape 2020

Tålamod är en dygd sägs det….jo man tackar.. så funkar det inte.
Vi är uppe i processen att adoptera en hund, första hunden som vi blev frågade om valde jourfamiljen att behålla, nu har vi fått info om 2 border killar, det borde bli en av dem om allt går i lås. Hembesök och info väntar ännu. Men så svårt vänta. I så fall kommer han med flyg i slutet av februari från Irland. Har du erfarenhet av att adoptera från Irland får du gärna ge tips.

Nisse stackaren saknar sin Sara, blir intressant och se hur han beter sig kring sin nya hundkompis. Hoppas de alla inte flyttar hemifrån. Fast de har ju bott med 3 hundar innan, så skall nog gå bra.

Att hitta hund är inte lätt. Jag tänkte köpa ny först, men rasen jag intresserad av ganska dyr och uppfödarna verkar alla gilla ställa ut, jag vill ha en livlig hund som vill ha mycket aktivitet så behöver ingen rashund. Nästan alla djur har bara hamnat hos mig, så ville välja. Men när jag började titta och insåg hur många ensamma fina hundar det finns var valet självklart. Så det blir en livlig kamrat som haft lite bumps on the way, precis som jag.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply