Jul Sara

Sjuk hund o julen förbi

28 december, 2019

Julen kom och gick.. Har inte skrivit något för jag har haft lite bekymmer som gjort att jag inte vill skriva om personliga saker. Men det är vad det är.

Sara sjuk, Jonas körde henne till vet, dom sa sig inget kunna göra men nu verkar dom tänka sig lägga in henne i morgon. Dom tror hon ätit något, jag ganska rädd det kan vara något mycket värre. Vill inte spekulera för mycket. En dag i taget.

Vi som skulle till Finland, får se hur det blir, har iaf avbeställningsskydd på resan. Nog om det.

Julen var superfin. Var hos Lisa och Robert. Världens finaste vänner. Var otroligt mysigt. Julafton en dag jag känner mig väldigt ensam på oftast, har ju ingen nära familj så telefonen är rätt tyst och saknaden efter mormor blir ganska påtaglig. Glad jag har vänner som är som familj som lättar ensamheten. Det är tursamhet det.

Milo fick idolbilder på flisan i julklapp
Jag fick smycken
Mixar julbord.. Veganer och köttätare samsas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply