Sara

Sara

7 januari, 2020
Sara The chihuahua

Julen över, och dagen innan nyår blev Sara så sjuk så vi fick låta henne åka till hundhimlen.

Hon var sjuk i några dagar innan, vi åkte till djursjukhuset som skickade hem oss med blötfoder och sa att det var magsjuka. Den natten sov jag med Sara i badrummet som bara blev klenare och klenare. Hon spydde och bajsade blod, direkt dan efter åter in till sjukhuset där vi sa att de måste lägga in henne. Tyvärr var andra sjukhuset fullt på natten. Hon lades in och verkade bli lite bättre men sen sjönk det fort.

Den 30e skulle jag åka förflytta henne från jägarvallen till valla. När jag kom fick jag sitta ner och vänta trots att jag skulle fått gå in till henne, då började jag ana oråd. Frågade om de glömt mig men de förklara att det var tvungna medicinera henne. Efter någon timma fick jag komma in på ett rum med veterinär. Helt oförberett fick jag veta att de troligen inte kunde göra mer, att det snällaste vore låta henne somna in då hon börjat stänga av och mådde jättedåligt. Jonas hade inte kommit än så att ta beslutet själv var tufft men kände ändå att man vill inte att Sara lider mer än hon behöver, så ändå självklart val. Jonas, anette och Janne hann komma och vi fick en fin stund att säga hejdå till en mycket trött Sara. Det var bland det sorgligaste jag varit med om, jag saknar henne så otroligt. En sådan fantastisk hund som lämnade många ledsna människor bakom sig.

Avlidningen gick fint och snabbt, och tycker de skötte det proffsigt och fint. Om några veckor får vi askan som vi kommer sprida. Tanken är att ha en liten minnesstund.

Vila i frid finaste bästa Sara

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lisa 11 januari, 2020 at 00:01

    Bästa, finaste Sara ❤️ Hon är så saknad ❤️❤️❤️

  • Leave a Reply