Kattern F och Nisse

Nisse ingen vanlig kisse

27 november, 2019
Nisse the cat

Jag har ju 4 små katter, eller ja rätt stora och lite tjocka. Flisan tex. älskar att sova och äta så hon ligger på några extrakilon. Nisse han är väldigt fin och muskulös, för det har veterinären minsann sagt,, aldrig har jag varit så stolt för nått jag inte har ett skvatt påverkan över.

Okej som sagt, 4 katter bor i mitt hus, alla ganska gamla vid det här laget, Nisse inne på sitt 15e år (eller om det är 14e..). Alla mina katter kom min exman hem med, denna lilla krabaten hade någon, som jag klassar som jordens avskum, lagt i en låda tillsammans med brorsan till Nisse längs en väg och lämnat för att dö. En finsk tillfällig arbetare hittade lådan och försökte rädda bägge kissarna, men tyvärr överlevde bara våran Nisse. När sedan den finske arbetaren behövde åka tillbaka till Finland behövde Nisse ett tytt hem och han träffade av slumpen min exman på jobbet som genast tog hem katten till oss. Vilket är en av mina stora lyckoturdagar, för Nisse är troligen den charmigaste katten i världen (iaf min värld). Han tror fortfarande han är en kattunge, när han inte tjurar som en gammal farbror och försöker lurpassa på sina kattsyskon.
Så till dig som lämnade katterna i lådan vid vägen: må alla dina fingrar ramla av och ruttna och dina tänder bli svarta. Till dig finska arbetare som räddade dem en guldmedalj stor som månen. Till min exman som tog hem katten kan jag bara i efterhand säga förlåt om jag blev lite trött på din impulsivitet den dagen men tusen tack för katten. Till Nisse, tack för du alltid vet hur du förgyller en dag och för att du alltid får mig att undra hur något kan vara så perfekt <3

Och vill du som läser detta ha en katt kolla tex omplaceringskatter på http://www.kattstallet.se/

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lisa - Sockerrus 27 november, 2019 at 22:08

  Fint skrivet! Dina katter (& Sara) är alla supersöta ❤️ Favoriten här hemma är ju dock Flisan. Chockerande va? ?

  • Reply Satu Knape 27 november, 2019 at 22:58

   Väldigt chockerande… gänget tackar och bugar <3

 • Reply Jonas 28 november, 2019 at 09:41

  Han är bra söt den där lille rackarn <3

 • Leave a Reply